Alle kommende film

November måned
Plakat for filmen Søstrene Gusmaos usynlige liv

Søstrene Gusmaos usynlige liv

‘Søstrene Gusmaos usynlige liv’ er et gribende, flamboyant og farve- og følelsesmættet drama om to søstre, som vokser op sammen i 1950’ernes Rio de Janeiro, men hvis veje skilles, mens de endnu er unge. Storesøster Guida bliver gravid med en græsk sømand og drager ud i verden. Lillesøster Eurídice, som er en talentfuld pianist, håber på at blive optaget på konservatoriet i Wien, men så bliver også hun gravid. Søstrene er lige uheldige med deres mænd, og ondt bliver kun værre, da faren slår hånden af Guida, fordi hun er blevet agterudsejlet af sin mand og lever alene med sit barn. Guida tror, at Eurídice er taget til Wien, mens Eurídice ikke får noget at vide om sin søsters hjemkomst, så igennem et langt liv længes de efter hinanden – uvidende om, at de bor nærmest dør om dør.

kilde: Camerafilm

Genre: Drama
Instruktør: Karim Aïnouz
Censur: Tilladt for børn over 15 år
December måned
Plakat for filmen De Smukkeste År

De Smukkeste År

I ”De smukkeste år” fortæller filmskaber Gabriele Muccino historien om fire venner, der knytter stærke bånd som teenagere, men som glider fra hinanden, da voksenlivet gør sit indtog. Senere i livet krydses deres veje atter og gamle følelser blusser op - på godt og ondt.

Den prisbelønnede italienske instruktør Gabriele Muccino har tidligere instrueret bl.a. ”Min italienske familie”, ”Sidste kys” og ”Husk mig nu”.

I hovedrollerne ses profilerede og prisvindende skuespillere som Pierfrancesco Favino (”Engle & dæmoner”, ”World War Z" m.fl.), Kim Rossi Stuart (”Hudløs”, ” Bag skyerne” m.fl.) og Micaela Ramazzotti (” Springtur i Toscana”).

Filmen er en del af Filmporten

Kilde: Another World

Genre: Drama
Instruktør: Gabriele Muccino
Censur: Tilladt for børn over 11 år
Plakat for filmen The Midnight Sky

The Midnight Sky

Denne post-apokalyptiske fortælling følger Augustine (George Clooney), en ensom videnskabsmand på Arktis, der i et kapløb med tiden forsøger at stoppe astronauten Sully (Felicity Jones) og hendes besætning fra at komme hjem til en verden ramt af en mystisk global katastrofe.

Clooney instruerer og indtager hovedrollen i denne filmatisering af Lily Brooks-Daltons lovpriste roman ”Good Morning, Midnight”. På rollelisten ses også Felicity Jones, David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir og Tiffany Boone.

Genre: Adventure, Drama, Science Fiction
Instruktør: George Clooney
Skuespillere: George Clooney, Felicity Jones, Sophie Rundle
Plakat for filmen Pinocchio

Pinocchio

I Matteo Garrones live-action tolkning af den klassiske italienske eventyr oplever vi træskæreren Geppetto (spillet af Oscarbelønnede Roberto Benigni) hvis trædukke Pinocchio under magiske omstændigheder vækkes til live. Den godtroende Pinocchio (spillet af det unge stjerneskud Federico Ielapi) bliver let ledt på gale veje, hvilket fører ham ud på en eventyrlig rejse fyldt med magiske væsener og fantastiske optrin blandt venner og fjender. Drømmen om at blive en rigtig dreng kan dog først virkeliggøres, hvis han en gang for alle begynder at lytte til sin far.

Med banebrydende teknik, opsigtsvækkende specialeffekter og sminke (signeret den dobbelte Oscar-vinder Mark Coulier) og fantastiske italienske landskaber genskaber Garrone den verdenskendte eventyr om Pinocchio, som vi aldrig har set tidligere. Pinocchio er blevet en stor publikumssucces i hjemlandet og Storbritannien.

Censur: Tilladt for alle