Søndag d. 12.12.2021

The Raid - LIVE i Vester Vov Vov

Plakat for filmen The Raid - LIVE i Vester Vov Vov
 • 14:00- Blå
  Billetter

  Koncert

  BiografKoncert. Kære gæst: For din trygheds skyld har vi valgt at indføre Corona-pas igen i biografen fra og med fredag d. 12/11. Gyldigt pas fremvises i caféen ved ankomst til biografen.

Oplev en biografkoncert med filmkomponistduoen Lueenas til billeder af filminstruktøren Martin De Thurah. Koncerten er støttet af Snyk/Statens Kunstfond.

Lueenas er en duo bestående af violin, kontrabas, forstærkere og pedaler. De skaber voldsomme og poetiske lydlandskaber, som fortæller historier uden ord. Panoramisk og støjende musik med rødder i både klassisk minimalisme og langstrakt improvisatorisk rockmusik.

Koncerten akkompagneres af filminstruktør Martin De Thurahs stemningsfulde billeder fra videoværket ‘Togtet’, som ligenu udstilles på Nationalmuseet i København.

Efter koncerten vil der være mulighed for at spørge ind til bandets arbejde som musikere og filmkomponister.

Duoen består af Maria Jagd og Ida Duelund, og den filmiske baggrund skinner tydeligt igennem, når Lueenas spiller koncerter. Denne aften vil de spille både komponeret og improviseret musik inspireret af en fortælling fra vikingetiden om Bjørn Jernsides mislykkede togt fra 859 e.kr.

Længde: 1:00
Censur:

DR Pigekorets Jul - direkte fra DR Koncerthus 2021

Plakat for filmen DR Pigekorets Jul - direkte fra DR Koncerthus 2021
 • 16:00- Blå
  Billetter

  Koncert

  Koncertmed DRs pigekor LIVE fra DRs koncertsal. Kære gæst: For din trygheds skyld har vi valgt at indføre Corona-pas igen i biografen fra og med fredag d. 12/11. Gyldigt pas fremvises i caféen ved ankomst til biografen.

DR Pigekorets Jul 2021 – direkte fra DR Koncerthuset

Oplev årets julekoncert i biografen! DR Pigekoret og Phillip Faber er klar på scenen i DR Koncerthuset og inviterer publikum med ind i julens og musikkens magiske verden – og du kan opleve hele koncerten live i højeste billedkvalitet fra biografens bløde sæder.

Sammen med DR Pigekoret er to stærke gæstekunstnere med på scenen: Kongelig balletdanser Astrid Elbo og den unge mundharpevirtuos Mathias Heise, som har vundet flere danske og internationale priser for sit mundharpespil, bl.a. Kronprinsparrets Stjernedryspris.

Hvert år samler DR Pigekorets julekoncerter tusindvis af danskere i Koncertsalen i DR Byen – og endnu flere står på venteliste for at få billet til koncerterne. Sidste år måtte koncerterne aflyses på grund af corona-nedlukningen, og derfor har DR Pigekoret besluttet at invitere publikum i hele Danmark til at opleve koncerten i biografen.

Koncerten akkompagneres af den prisvindende strygekvartet NOVO Quartet og præsenteres og dirigeres af DR Pigekorets chefdirigent Phillip Faber.

Længde: 1:30
Censur: