Den sidste torsdag i hver måned afholder vi BabyBio i Vester Vov Vov.

Filmene starter kl. 11 - men vi åbner med croissanter og kaffe allerede fra kl. 10. Vi lover gode film, pusleplads og rummelige rammer.  

Næste gang er TORSDAG D. 25/4, hvor vi igen har hele to film at vælge imellem.

I Blå Sal viser vi 'ALLE VED DET'.

Og i Rød Sal viser vi 'GIRL'

Du kan læse mere om filmene og købe eller reservere billetter herunder.

 

ALLE VED DET

Oscar-vinderne Penélope Cruz og Javier Bardem spiller hovedrollerne i dobbelt-Oscar-vinder Asghar Farhadis intense drama, der udspiller sig i en idyllisk landsby lidt uden for Madrid. Her samles familiemedlemmer fra nær og fjern til stor fest. Laura ankommer fra Buenos Aires til sin hjemby for at fejre søsterens bryllup og medbringer sin teenagedatter og søn. Under festen forsvinder Lauras datter på mystisk vis og det bliver starten på en febrilsk jagt for at finde hende samtidig med, at familiens største hemmelighed kommer frem i lyset.
Asghar Farhadi er instruktør bag nogle af nyere tids mest kritikerroste og prisvindende dramaer som ’Nader og Simin – en separation’, ’Fortiden’ og ’Sælgeren’.
Kilde: Scanbox

Længde: 2:12

Instruktør: Asghar Farhadi

Skuespillere: Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín

Censur: Tilladt for børn over 11 år

 

 

 

 

 

GIRL

Lara er hovedpersonen i GIRL. Lara er fast besluttet på at blive professionel ballerina. Hun får støtte af sin far, og hun kaster sig ind i det med liv og sjæl på en ny skole. 

Hun møder dog modstand, idet at hun er født med en drengekrop, hvilket ikke passer ind i rollen som ballerina og i balletmiljøet.
GIRL har vundet et hav af internationale priser, bla. tre priser på Cannes Film Festival, årets "Discovery" ved European Film Awards, og en nominering til Golden Globe for bedste udenlandske film.

Kilde: Filmbazar

Længde: 1:49

Instruktør: Lukas Dhont

Skuespillere: Victor Polster, Arieh Worthalter, Oliver Bodart

Censur: Tilladt for børn over 15 år