Hveranden torsdag er der BabyBio i Vester Vov Vov.

Filmene starter kl. 11 - men vi åbner caféen med croissanter og kaffe allerede fra kl. 10. Vi lover gode film, pusleplads og rummelige rammer.

Næste gang er TORSDAG D. 5. DECEMBER, hvor vi igen har hele to film at vælge mellem.

I BLÅ SAL viser vi Noah Baumbachs stjernespækkede, 'MARRIAGE STORY'. Adam Driver, Scarlett Johansson, Laura Dern, Alan Alda og Ray Liotta er fx. på rollelisten.

Og i RØD SAL viser vi den meget fine, meget roste 'HONNINGLAND'.

Du kan læse mere om filmene herunder. Billetlinks bliver lige straks levende.

MARRIAGE STORY

Marriage Story er den Oscar-vindende filminstruktør Noah Baumbach’s skarpe og rørende portræt af et ægteskab, der går i stykker, og en familie, der holder sammen. 
I filmen medvirker Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda og Ray Liotta. 

Længde: 2:16

 

 

 

 

HONNINGLAND

Ved en forladt landsby i Makedonien spadserer Hatidze op ad bjergsiden for at se til sine bistader på klippeafsatsen. I stille sang tømmer hun forsigtigt staderne for honning uden brug af hverken net eller handsker. Tilbage i sit lille hus plejer hun sin gamle sengeliggende mor og fra tid til anden tager hun den længere tur ind til storbyen Skopje for at sælge sine varer.
En dag flytter en nomadefamilie ind ved siden af og hendes fredfyldte paradis forstyrres af larmende maskiner, syv støjende børn og 150 køer. Alligevel byder hun den tilkomne familie velkommen og deler gavmildt ud af sine hemmeligheder om bierne. Men inden længe tager den nye families overhoved en beslutning, der kommer til at forandre Hatidzes liv for evigt.

Filmen var ganske sensationelt den mest prisvindende på Sundance Film Festival i år med hele tre priser, bl.a. Grand Jury Prize og prisen for bedste fotografering

HONNINGLAND udspiller sig i Makedonien, så tæt på hjertet af Europa - og samtidig så langt fra noget, vi overhovedet kender til. En tankevækkende, indtagende, hjerteskærende smuk film på ethvert biograflærred! 
Kilde. Miracle Film

Længde: 1:27

Instruktør: Tamara Kotevska, Ljubomir Stefanov

Skuespillere: Hatidze Muratova