Denne sæson afholdes BabyBio den FØRSTE TORSDAG i hver måned.

Filmen starter kl. 11 - men vi åbner caféen med croissanter og kaffe allerede fra kl. 10. Vi lover gode film, pusleplads og rummelige rammer.

Næste gang er TORSDAG D. 7. NOVEMBER, hvor vi har hele to film at vælge mellem.

I BLÅ SAL viser vi Almodovars smukke 'SMERTE OG ÆRE'.

Og i RØD SAL viser vi den flotte animationsfilm 'BUÑUEL I SKILDPADDERNES LABYRINT'.

Du kan snart læse mere om filmene og købe eller reservere billetter herunder.

SMERTE OG ÆRE

Pedro Almodóvar er tilbage med endnu et mesterværk, der kombinerer humor med alvor og en unik farveskala, som kun han kan. Filminstruktøren Salvador Mallo spillet af Antonio Banderas, som modtog skuespilprisen i Cannes, har nydt stor succes i livet og nu skal hans nyrestaurerede hovedværk have repremiere. Samtidig plages han af diverse lidelser og endnu mere af følelsen af tomhed. Hvad betyder en flot karriere i forhold til resten af livet og hvorfor skal man underkaste sig prætentiøse interviews og trættende smigrer? I jagten på livets mening drømmer Salvador sig tilbage til barndommen, fattig på penge men rig på kærlighed fra hans viljestærke mor (Penélope Cruz). Han mindes drengeårenes narrestreger og det første strejf af seksuelt begær. ’Smerte og ære’ er en visuel og følelsesladet fest for Almodóvars mange fans. Det er filmen, som han i flere årtier har ønsket at lave, og som måske handler om ham selv.
kilde: Scanbox

Længde: 1:53

Instruktør: Pedro Almodóvar

Skuespillere: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Julieta Serrano

Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

 

 

 

 

BUÑUEL I SKILDPADDERNES LABYRINT

Paris, 1930. Luis Buñuel er efter sin første film "Guldalderen" på fallittens rand grundet den skandale, der følger i kølvandet på filmen premiere. Han er er persona non grata blandt den kulturelle elite og er samtidig raget uklar med sin ellers sammensvorne makker, Salvador Dalí, i den kontroversielle surrealistiske bevægelse, Men en vens vinderkupon muliggør finansieringen af hans næste film. Og denne gang er missionen den virkelige verden i en fjern egn af Spanien.

I fantastisk animeret stil fortælles den utrolige historie om tilblivelsen af Bunuels film Las Hurdes: Land uden brød. Filmen vandt juryens pris i Annecy 2019. 

Kilde: Angel Film

Længde: 1:20

Censur: Tilladt for børn over 11 år