OBS! I december afholdes BabyBio torsdag d. 20/12.

Filmen starter kl. 11 - men vi åbner med croissanter og kaffe allerede fra kl. 10. Vi lover gode film, pusleplads og rummelige rammer.  

Næste gang er TORSDAG D. 20/12, kl. 11, hvor vi viser den roste dramatiske kærlighedshistorie 'COLD WAR', som i år er Polens Oscarkandidat (filmen vandt også prisen for bedste instruktør i Cannes). Køb eller reservér billetter og læs mere om filmen herunder.

          

COLD WAR er en svimlende kærlighedshistorie om to mennesker med meget forskellig baggrund og vidt forskellige temperamenter. De er helt forkerte for hinanden, men er alligevel via passionen og musikken dømt til at blive ved med at søge hinanden. En umulig kærlighedshistorie i en umulig tid, der udspiller sig under den kolde krig i 1950’ernes Polen, Berlin, Jugoslavien og Paris. 
COLD WAR vandt prisen for bedste instruktion ved filmfestivalen i Cannes og er Polens kandidat til årets Oscaruddeling. Instruktør, Pawel Pawlikowski, modtog en Oscar for bedste film for sit sort-hvide mesterværk, IDA og COLD WAR er nomineret til hele fem European Film Awards.

Længde: 1:29

Instruktør: Pawel Pawlikowski

Skuespillere: Joanna Kulig, Agata Kulesza, Borys Szyc, Tomasz Kot