Hveranden torsdag holder vi BabyBio i Vester Vov Vov for barslende med eller uden spædbørn på slæb.

Filmene starter kl. 11 - men vi åbner caféen med croissanter og kaffe allerede fra kl. 10. Vi lover gode film, pusleplads og rummelige rammer.

Næste gang er TORSDAG D. 23. JANUAR, hvor vi igen har hele to film at vælge mellem.

I BLÅ SAL viser vi den ventede dokumentar fra Aretha Franklins gospelpladeindspilningskoncertsessions over to aftener i en kirke i 1972, 'AMAZING GRACE'. Filmen består udelukkende af oprindelige lyd og filmoptagelser fra dengang.

Og i RØD SAL viser vi den roste moderne genproblematisering af Victor Hugos berømte roman, 'LES MISERABLES'.

Du kan læse mere om filmene herunder og købe eller reservere billetter herunder.

AMAZING GRACE

I 1972, over to aftener, den 13. og den 14. januar, indspillede Aretha Franklin sit album "Amazing Grace" i en kirke i det sydlige Los Angeles. Warner Brothers og instruktør Sydney Pollack forevigede begivenheden, men filmen blev aldrig udgivet. Først nu... 47 år senere, året efter Aretha Franklins bortgang, er filmen blevet færdiggjort. Og hvilket pragtværk!

Længde: 1:27

Censur: Tilladt for alle

 

 

 

LES MISERABLES

Victor Hugo har navngivet en af årets store sensationer fra filmfestivalen i Cannes, hvor ‘Les Misérables’ modtog juryens pris. Titlens ‘elendige’ befinder sig på begge sider af hegnet i dette stærke portræt af både politi og beboere i Paris’ ghettoer. Det starter med fejringen af Frankrigs VM-titel i fodbold på Champs Elysées, men glædesrusen er snart overstået. I forstaden Montfermeil, mindre end en time fra Eiffeltårnet - hvor handlingen i Hugos bog også foregik for 150 år siden - er det alvor. Politibetjenten Stéphane er ny i distriktet, men sættes hurtigt ind i sagerne af sine nye kolleger, Chris og Gwada, der ikke går af vejen for at bøje reglerne. Da politiet under en aktion filmes af en ung drengs drone, truer situationen med at eskalere, og ud over at levere et både fascinerende og indlevet blik på ghettoens rigt facetterede liv og magtbalancer, udvikler ‘Les Misérables’ sig også til en regulær neglebider. 

Længde: 1:43

Instruktør: Ladj Ly

Skuespillere: Damien Bonnard, Alexis Manenti, Djibril Zonga