Den sidste torsdag i hver måned afholder vi BabyBio i Vester Vov Vov.

Filmene starter kl. 11 - men vi åbner med croissanter og kaffe allerede fra kl. 10. Vi lover gode film, pusleplads og rummelige rammer.  

Næste gang er TORSDAG D. 28/2, hvor vi har hele to film at vælge imellem.

I Blå Sal viser vi 'IF BEALE STREET COULD TALK', baseret på James Baldwins roman af samme navn og instrueret af Barry Jenkins, som i 2017 vandt Oscar for Bedste film med 'Moonlight'. 

Og i Rød Sal viser vi den meget stærke og internationalt prisbelønnede 'KAPERNAUM', som i år er Libanons Oscarkandidat (filmen vandt også Juryens Pris i Cannes).

Begge film er af anmelderne blevet rost til skyerne. Du kan læse mere om filmene og købe eller reservere billetter herunder.

 

 

IF BEALE STREET COULD TALK

Filmen handler om den nyforlovede og gravide Tish der ender i et kapløb med tiden, da hendes kommende mand Alonzo bliver falsk anklaget og pludselig står til at ryge i fængslet. Tish forsøger desperat at få ham ud, inden hun skal føde deres barn. 

Filmen er baseret på novellen as samme navn der er skrevet af den anerkendte forfatter James Baldwin, der sidste år også var aktuel i den Oscar-nominerede film I AM NOT YOUR NEGRO. 

Filmen er instrueret af Barry Jenkins, som i 2017 vandt en Oscar for filmen “Moonlight” der også endte med at vinde en Oscar for “Bedste film”.

Længde: 1:59

Instruktør: Barry Jenkins

Skuespillere: Regina King, Stephan James, KiKi Layne

 

 

 

 

 

KAPERNAUM

12-årige Zain bor i Beiruts slumkvarter. Vi møder ham i den retssal, hvor han har lagt sag an mod sine forældre. Anklagen? At de har født ham ind i en formålsløs og elendig verden! Med retssagen som ramme får vi fortællingen om Zain og de mennesker og oplevelser, der har formet ham. Her er en skelsættende film, der ikke er bange for at tage fat om nældens rod og gå direkte i flæsket på den globale ulighed og børns dårlige vilkår i store dele af verden. Samtidig er det historien om en
enestående knægt, som giver os troen på, at børn kan vise vejen til en bedre fremtid, hvis de bare har en flig af Zains empati og viljestyrke.
Zain Al Rafeea, der er syrisk flytning, spiller Zain og leverer en af filmhistoriens mest rå og imponerende børneskuespilpræstationer. ”Kapernaum”, der vandt juryens pris ved Cannes Film Festival, har modtaget priser og stående ovationer verden over og er Libanons kandidat til en Oscar for bedste udenlandske film.

Længde: 2:01

Instruktør: Nadine Labaki

Skuespillere: Nadine Labaki, Zain Al Rafeea, Boluwatife Treasure Bankole, Haita ’Cedra’ Izzam