Dagens program i Vester Vov VovSe kommende dages program »

Mank

Plakat for filmen Mank
  • 20:45- Blå
    Billetter

    Det er i den nuværende situation ikke muligt at lave reservationer. Alle billetter skal KØBES enten online eller i biografen.

1930’ernes Hollywood skildres som set gennem øjnene på den skarpe samfundskritiker og alkoholiske manuskriptforfatter Herman J. Mankiewicz alt i mens han, i et kapløb med tiden, forsøger at færdiggøre manuskriptet til Orson Welles berømte “Citizen Kane”.

Længde: 2:02
Instruktør: David Fincher
Skuespillere: Gary Oldman, Amanda Seyfried, Lily Collins
Censur: Frarådes børn under 7 år

Milla

Plakat for filmen Milla
  • 21:10- Rød
    Billetter

    Det er i den nuværende situation ikke muligt at lave reservationer. Alle billetter skal KØBES enten online eller i biografen.

MILLA går lige i hjertet. Et fantastisk rørende drama om kærlighed, om familierelationer, om accept og om at lære at give slip. Med sin unikke stil og uimodståelige skuespilpræstationer (ikke mindst af “Little Women”-stjernen Eliza Scanlen i titelrollen) er MILLA en coming-of-age fortælling med nerve og ånd, der sjældent ses stærkere!

Teenageren Milla føler sig som en supernova på kanten af at eksplodere. Hun er alvorligt syg, men det forhindrer hende ikke i at smaskforelske sig i Moses - en småkriminel, der ikke har meget kørende for sig. Millas nye kæreste falder bestemt ikke i forældrenes smag, men Moses bliver starten på en afgørende fase af Millas liv; en fase hvori Milla lærer sig selv og sine nærmeste, hvordan man lever livet hver dag som om det var den sidste.

MILLA havde verdenspremiere i hovedkonkurrence på Venedig Film Festival, og den har sidenhen deltaget på festivaler verden over og vundet mange priser.

Kilde: Angel Film

Længde: 1:58
Censur: Tilladt for børn over 15 år