OBS! Bemærk at de gældende Covid restriktioner gør at vi kun må lukke et stærkt begrænset antal gæster ind. Hvis meddelelsen om at salen er fuldt booket kommer op er der altså udsolgt, selvom det på saloversigten kan se ud som om der er ledige pladser tilbage. 

Opdateret 17/9:

I forbindelse med de seneste stramninger af covid-19 beredskabet er der følgende ændringer her hos os:

Gæster i vores café er underlagt de gældende krav om at bære mundbind stående og gående, men ikke siddende i caféen eller udenfor.

Biografgæster er IKKE forpligtede til at bære mundbind under filmene i salene. Vi har hængt yderligere skiltning op i café og loungeområde om retningslinjer og vedledning og maksimalt besøgsantal i biografens forskellige områder.

Vi begynder at lukke café og udeafdeling ned fra kl. 21.15 og al servering er lukket senest kl. 22. Efter de sene filmvisninger starter ca. kl. 21 er der kun biografgæster til stede i bygningen. 

Øvrige covid-19 tiltag er som hidtil:

Vi har gjort lidt forskelligt for at give jer en tryg men også genkendelig oplevelse hos os i biografen og caféen. Vi har i første omgang ensrettet trafikken i caféen, reduceret antallet af siddepladser indenfor og lavet luft imellem bordene. Vi har set vores rutiner igennem og skærpet dem til situationen og ophængt plexiglas i caféserveringen. Vi har lavet ekstra luft mellem filmvisningerne. 

Der er selvfølgelig adgang til håndsprit.

Og i kan til hver en tid henvende jer til personalet hvis i har spørgsmål eller andet.

Vi opfordrer desuden vores gæster til at downloade sundhedsstyrelsens app 'Smittestop'. Find den i linket længere nede på siden. 

Vi glæder os til at se jer:-)

Du finder link til at downloade sundhedsstyrelsens app 'Smittestop' her:

'.