Plakat for filmen The Raid - LIVE i Vester Vov Vov

The Raid - LIVE i Vester Vov Vov

Oplev en biografkoncert med filmkomponistduoen Lueenas til billeder af filminstruktøren Martin De Thurah. Koncerten er støttet af Snyk/Statens Kunstfond.

Lueenas er en duo bestående af violin, kontrabas, forstærkere og pedaler. De skaber voldsomme og poetiske lydlandskaber, som fortæller historier uden ord. Panoramisk og støjende musik med rødder i både klassisk minimalisme og langstrakt improvisatorisk rockmusik.

Koncerten akkompagneres af filminstruktør Martin De Thurahs stemningsfulde billeder fra videoværket ‘Togtet’, som ligenu udstilles på Nationalmuseet i København.

Efter koncerten vil der være mulighed for at spørge ind til bandets arbejde som musikere og filmkomponister.

Duoen består af Maria Jagd og Ida Duelund, og den filmiske baggrund skinner tydeligt igennem, når Lueenas spiller koncerter. Denne aften vil de spille både komponeret og improviseret musik inspireret af en fortælling fra vikingetiden om Bjørn Jernsides mislykkede togt fra 859 e.kr.

Længde: 1:00
Censur:
Søndag 12.12.2021
  • 14:00- Blå
    Billetter

    Koncert

    BiografKoncert. Kære gæst: For din trygheds skyld har vi valgt at indføre Corona-pas igen i biografen fra og med fredag d. 12/11. Gyldigt pas fremvises i caféen ved ankomst til biografen.