Torsdag d. 29.11.2018

Shoplifters

Plakat for filmen Shoplifters

Osamu og hans familie er økonomisk trængt og må ty til butikstyverier for at overleve. En dag efter et tyveri møder Osamu og hans søn en lille pige i den bidende kulde. Osamus kone tøver først med at sige ja til at tage hende ind i familien, men hun går med til at tage sig af pigen, efter at have hørt om hendes trængsler. Familien synes at leve lykkeligt sammen, indtil en uforudset hændelse afslører skjulte hemmeligheder og tester de bånd, der forener dem …
Shoplifters vandt Guldpalmen på årets Cannes Film Festival og er instrueret af Kore-Eda Hirokazu, som tidligere bl.a. har lavet Søstre og Min søns familie.

Længde: 2:01
Instruktør: Hirokazu Koreeda
Skuespillere: Kirin Kiki, Lily Franky, Sakura Andô
Censur:
Mere info

Litteratur i Kino i Vester Vov Vov

Plakat for filmen Litteratur i Kino i Vester Vov Vov

Det er igen tid til levende stemmer til levende billeder når vi byder velkommen til den første omgang LITTERATUR I KINO i denne sæson.
På en utilsløret aften i det allersidste stræk af endnu en november november november præsenterer vi:

JULIE STEN-KNUDSEN
CYF
ANDREAS ECKHARDT LÆSSØE


Arrangementet og hele sæsonen af Litteratur i Kino i Vester Vov Vov støttes af Statens Kunstfond.

Lidt om Lit i Kino: Vi har inviteret en stribe forfattere til at slå sig løs i biografen. De har fået frie hænder, de laver film, de læser op foran film, de forvandler biografrummet og udvider oplæsningsscenen! Deres stemmer, deres billeder, erfarer hinanden, skilles på ny. Nye sammenhænge blæses op i helt stort format og bæres på små detaljer med ned til de mindste korn. Særlig intensitet og opvakt fordybelse garanteres!

Længde: 1:30
Censur:
Mere info